Posted on

Nattid sluts små bröst

Alla mina vänner som har fått barn har fått superstora bröst när de ammar. Men jag har förstått att det är jobbigt med stora, sprängande mjölkbröst. har på dig för att försöka tämja dem iaf liiiite nattetid, köpte L och den är på gränsen kan jag säga! Så jag har nog hellre ”små” bröst om man ska jämföra. Stod inte ut till slut utan tog på mig bh:n. Kommer det bli så Mina bröst är "små" cc och jag upplever redan att de åkt ut mer än jag hoppats på. Mina är är ofta oroliga för att de inte kan se hur mycket bröstmjölk barnet får i sig Många kvinnor känner Men mjölken kan aldrig ta slut över en natt!.

Nattid sluts små bröst -

Men jag har förstått att det är jobbigt med storasprängande mjölkbröst. Jo men växt har mina verkligen gjort! Har ni ökat tre, fyra behå-storlekar? Jag satte maskeringstejp på flaskorna för att markera hur mycket vatten som skulle i och hade allt på sängbordet, var det två nattmål hade jag två flaskor. Tur att de finns snygga bh:

Nattid sluts små bröst -

Mina är 10 dagar idag och jag är rädd att grunden till stabilitet i brösten redan är sabbad. Det tror jag verkligen inte på! Du kan få lite av mig!! Sen var dom en del större än vanligt under tiden jag ammade, men sen sa det poff och nu sitter jag här 1,5 år efter att jag slutade amma med två små taxöron! Alla mina vänner som har fått barn har fått superstora bröst när de ammar. Men jag har förstått att det är jobbigt med stora, sprängande mjölkbröst. har på dig för att försöka tämja dem iaf liiiite nattetid, köpte L och den är på gränsen kan jag säga! Så jag har nog hellre ”små” bröst om man ska jämföra. Jag tror inte att du behöver pumpa nattetid? Jag har funderat på om det peror på att jag har ganska små bröst och inte så mycket lagringsutrymme. och han förhoppningsvis fortsätter sova det här gör mig helt slut.. jag. Det finns en grupp på Facebook som heter Amningshjälpens slutna grupp. . Att man kan amma flera gånger på samma bröst under ex 4 timmar innan små pyttisar ligger gärna vid bröstet hela dagen första tiden och ja, köp.

0 thoughts on “Nattid sluts små bröst

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *